skip to Main Content
Mozgásszervi Problémák

Hogyan lehet hatékonyan gyógyítani a mozgásszervi problémákat?

Hogyan lehet hatékonyan gyógyítani a mozgásszervi problémákat?A mozgásszervi problémák kezelésének létezik passzív és aktív módja is. Sokan szavaznak a gyógyszeres terápiára, bevállalják a műtét is, ha úgy érzik, nincs más megoldás. Igen, előfordul, hogy nincs más megoldás, be kell venni egy fájdalomcsillapítót, orvosi segítséget kell kérni. Azonban bizonyára Ön is hallott már olyan esetről, amikor az adott probléma megoldásául szolgáló operációt követően ugyanaz a tünet visszatért, kiújult (pl. gerincsérv). Rendszeresen keresnek meg minket olyan páciensek, akiket már operáltak gerincsérvvel és a betegség ismét problémát jelent. A mozgásszervi problémák kezelésében gyakran akkor lehet tartós eredményt elérni, ha a kiváltó okot is megszüntetjük. Lelki síkon érdemes foglalkozni a háttérben meghúzódó, sokszor nem tudatosított okokkal. Fizikális szinten erre a legjobb megoldás a szakember vezetésével végzett személyre szabott mozgásterápia. Sokan, ha szembesülnek a tünetekkel, hajlandók változtatni. Mások megtapasztalják a tünetek, a fájdalom erősödését és mástól várják a megoldást.

Igen, nálunk is érdeklődnek olyan mozgásszervi problémával rendelkező betegek, akik ha rájönnek arra, hogy nekik aktívan is kell tenni gyógyulásuk érdekében, akkor elmenekülnek. Keresik az újabb csoda-megoldást az interneten, újabb szolgáltatás igénybevételére jelentkeznek vagy újabb csoda-gyógyszert kezdenek szedni. Ha viszont a probléma még mindig nem szűnt meg, akkor el kell gondolkodni azon, hogy saját korlátaink átlépése nélkül nem tudjuk megoldani azt.

Ön melyik csoportba tartozik? Szeretne változtatni vagy várja a tünetek rosszabbodását?
Vegyen részt személyre szabott, szakember által végzett kezelésen!

Vegye komolyan saját egészségét és jelentkezzen most állapotfelmérésre!

Név: *
Email: *
Telefon: *
Irányítószám: *
Város: *
Lakcím: *
Kérjük, jelölje be, melyik lehetőséget választja? Állapotfelmérést szeretnék (30 perc – kezelés nélkül) ArtHuman Központban (3.500 Ft) . Helyszín: 1122 Budapest, Alkotás út 15.
Állapotfelmérést és gyógytornát szeretnék! (6.500 Ft / 50 perc)
Mely helyszínen tevékenykedő képviselőnket választja?
Fizetési mód: Készpénz  OTP SZÉP kártya

K&H SZÉP kártya  MKB SZÉP kártya

*
Fő probléma rövid megnevezése:

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top
Ingyenes konzultáció
Megoldás életmódból adódó mozgásszervi fájdalmakra