Skip to content

Szeretnéd javítani az anyagi helyzetedet?

Szeretnél akár azonnal elindítható, kockázatmentes saját vállalkozást?

Foglalj hozzám időpontot egy 45 perces telefonos konzultációra, hogy tervrajzot kapj céljaid megvalósításához!

A konzultáció ingyenes, de feltételekhez kötött – a részleteiről ezen az oldalon olvashatsz.

Üdvözöllek, itt dr Kriston Ildikó, az ország egyik legismertebb mozgásszervi gyógytorna rendelőjének, az Arthuman Központnak az alapítója, tulajdonosa.

Nevemhez kötődik a mozgásszervi gyógytorna rendelő sikeres kezeléseit biztosító rendszer kialakítása, megelőző programok, online elérhető mozgásszervi megelőző megoldások megvalósítása. Az elmúlt 8 évben stabil egészségügyi vállalkozást építettem, melyet prevenciós programokkal egészítettem ki és mára már hozzád hasonló klienseket segítek saját vállalkozás beindításában.

Az egyik legátfogóbb tapasztalattal rendelkező prevenciós vállalkozó vagyok. 2020-ban kifejezetten ráfókuszáltam arra, hogy a kidolgozott és nyereségesen működő rendszerben új vállalkozók indulását támogassam.

Abban segítek klienseimnek, hogy kockázatmentes vállalkozást tudjanak akár azonnal elindítani.

A hatékony munka és a gyors eredmények azonban csak szoros együttműködéssel tudnak megvalósulni.

A legsikeresebb klienseinkkel több hétig dolgozunk együtt kontrolláltan, ez teszi lehetővé, hogy rekord idő alatt érjenek el látványos eredményeket.
Nem ritka, hogy már az első hetekben plusz jövedelmet érnek el és ez pedig csak a kezdet.

Megvalósítható és fenntartható saját vállalkozást segítek felépíteni, mellyel nem csak átmeneti, hanem tartós jövedelmet lehet elérni.

A közös munka tempós, szigorú, de bárki képes megvalósítani és követni a programot, aki valóban nyitott a fejlődésre és követi a programban szereplő menetrendet.

Minden körülmények között a kitűzött cél megvalósítását tartom szem előtt.

A profizmusom abban rejlik, hogy a rengeteg rendelkezésre álló módszer alapján tudom, mi fog működni a kitűzött cél elérése érdekében.

Fel tudom tenni azokat a kérdéseket, melyekről nem is tudod, hogy fel kellene tenned magadnak. És olyan lehetőséget tudok megnyitni az életminőséged javítására, amiről nem is hitted, hogy létezik.

A velem és csapatommal való együttműködés nem csak a jövedelmi szintedet fogja emelni, de egyéb olyan járulékos hatásokat is megtapasztalhatsz a program során, ami az életed egyéb területét is érintheti – erről számolnak be klienseink.

A leírtak alapján már biztosan sejted, hogy alaposan megválogatom, ki az akivel együtt dolgozom, hiszen felelősségem is, hogy olyan emberekbe invesztáljam az energiámat, akik valóban élni akarnak és élni fognak a lehetőségeikkel.

Az együttműködéseket minden esetben egy 45 perces telefonos konzultáció előzi meg, melyen átbeszéljük a kliens kihívásait, lehetőségeit.

A 45 perces perspektíva konzultáció teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, nem az a célom, hogy eladjak neked bármit, hanem az, hogy egyértelmű tervet kapj a céljaidhoz.

A teljes 45 perc rólad szól és a beszélgetés végén, a helyzeted alapján, presszió nélkül, közösen döntünk a folytatásról. Az összes kiemelt partnerem egy ilyen konzultációval kezdett nálam, ez volt az első lépés ahhoz, hogy valóban ráálljanak a célhoz vezető pályára.

Ha szeretnéd, hogy az elkövetkező éved ne úgy nézzen ki, mint amilyen az előző volt, akkor számodra is az az első lépés, hogy élj ezzel a lehetőséggel. A 45 perces perspektíva konzultációra az alábbi naptárban tudsz időpontot foglalni, majd az időpont lefoglalása után egy kérdőívet kell kitöltened.

A kérdőív kitöltése teszi lehetővé, hogy a telefonos konzultációra hatékonyabban fel tudjak készülni, és még jobban megismerjelek.

Válaszd ki az időpontot a naptárban, majd az időpont lefoglalása után válaszold meg a következő oldalon a kérdéseket!
Kérlek várd ki, míg az időpont lefoglalása után átirányít a rendszer a kérdések oldalára, ez pár másodpercet igénybe vehet. Ha nem válaszolod meg a kérdéseket, törölni fogom a jelentkezésed.

Megjegyzés: az időpont foglaló felület azért angol nyelvű részben, mert a magyar alternatívák tudásával nem vagyok elégedett. Mindössze néhány szó szerepel a rendszerben angolul és nyelvtudás nélkül is megvalósítható a foglalás. Amennyiben számodra ez megbotránkozást okoz, kérlek ne jelentkezz!

Ez a 45 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod a lehetőségeiddel kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést jövőd és a jövedelmi viszonyaid alakításáról.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem és csapatomtól a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha a jövedelmi viszonyaidon valóban szeretnél változtatni.

Amennyiben nem vagy nyitott arra, hogy a célod elérése érdekében te is tegyél lépéseket, nem tudsz energiát fektetni a saját helyzeted javításába, nem szeretnél tanulni, kérlek ne jelentkezz.

Szintén ne jelentkezz, ha jelenleg csak az ötletkeresés stádiumában jársz vagy “gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt és a célravezető megoldás megvalósítása nem áll szándékodban.