Skip to content

Sikeresen jelentkeztél a webináriumra!

Most pedig nézzük a tudnivalókat!

  • Ajándék: nagyon örülök, hogy jelentkeztél a webináriumomra! Nagyon hasznos anyagot állítottam össze a témában, nézd végig mindenképp a webináriumot. Nem csak a szakmai anyag miatt, hanem azért is, mert szeretnélek meglepni egy hasznos ajándékkal. Ha végig nézted a webináriumot, megadom a linket, ahol eléred a 20 perces teljes testet átmozgató, lazító gerinctorna videót!
  • Visszaigazolás: a jelentkezésedről a megadott email címre elküldtük a visszaigazolást. Kérlek, ellenőrizd a spam és az egyéb (pl. promóciós) mappákat is. Egyes levelező szolgáltatók saját szabályok alapján szűrik a leveleket, így ha mégsem kapod meg az emailt, akkor az sajnos nem rajtunk múlik. Ebben az esetben jó megoldás lehet gmailes email címmel jelentkezni.
  • Webinárium időtartama: a jelentkezési űrlapon megadottak szerint a webinárium 90 perc időtartamot vesz igénybe. Kérlek, szánd rá ezt az időt, hogy teljes figyelemmel tudd az anyagot megnézni, meghallgatni.
  • Webinárium kezdése: a jelentkezési űrlapon megadtad, mikor szeretnéd az anyagot megnézni. A megadott időpontban emailen küldjük a webinárium indulásáról az értesítést, illetve a megtekintéshez szükséges egyéb információt.
  • Technikai feltételek: webináriumok tartására léteznek speciális felületek, programok. Ez a webinárium azonban normál böngésző felületen érhető el, így semmiféle egyéb szoftverre, applikációra nincs szükség.

dr Kriston Ildikó
Tel: 06-30-190-7315
blog@kristonildiko.hu