Skip to content


Mik a további lépések?

Mi fog történni az űrlap kitöltését követően?

Kapsz egy visszaigazoló üzenetet a megadott email címedre. Kérlek, az üzenetet a spam és promóciós mappában is nézd meg! Javaslom, amennyiben megoldható, gmailes vagy hotmailes email címmel jelentkezz. Egyes szolgáltatók esetén bizonytalan az emailek célba érése (pl. citromail, upcmail stb.). A visszaigazoló üzenet tartalmazza a további lépéseket.

Fizetni megrendeléskor is tudsz, illetve át is utalhatod a díjat. Ezt követően küldöm el a kérdőív(ek)et, amikre szánd rá az időt és töltsd ki.

A tanácsadás formája lehet telefon vagy videó telefon (pl. Facebook messenger, Skype, Zoom stb.). A számodra megfelelő változatot egyeztetjük az űrlap kitöltését követően.

Hogyan fizethetsz?

Fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

– Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.

– Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezetett számlánkra a visszaigazolás alapján.