Skip to content

Telefonos táplálkozási tanácsadás

50% kedvezménnyel

Kérhetsz tanácsadást saját magadnak, gyermekednek, ha fogyni szeretnél vagy egyszerűen csak egészségesebben élni. Esetleg elakadtál a korábbi étrendeddel vagy nem tudod mit, miért és hogyan fogyassz.

A tanácsadás során feltérképezzük a kliens életmódját, táplálkozási szokásait, célját, és ezt követően az egyéni szükségletek  figyelembe vételével személyre szabott javaslatokat állítunk össze a tápanyagellátás, a folyadékbevitel optimalizálása érdekében.

Összeállítjuk megfelelően, tudományos alapokon nyugvó elvek szerint a táplálkozásodat, nem kell saját magadon próbálgatni a különböző diétákat, étrendeket, étrend-kiegészítőket, amivel rengeteg kárt tud okozni a szervezetedben.

Eleged van a fogyókúrákból, mert azok csak ideig-óráig működnek és csak kizsigereled vele a tested? Jelentkezz és segítek neked személyre szabott Táplálkozási és életmód tanácsaimmal elérni a céljaidat.

Hogyan indul a tanácsadás?

A táplálkozási tanácsadás részletes állapotfelméréssel indul. Ennek alapja a részletes kérdőív kitöltés. A kérdőív tartalmaz minden fontos adatot az állapottal, táplálkozási szokásokkal, egészséggel, betegséggel stb. kapcsolatban. Ennek alapos kitöltése alapozza meg a megfelelő tanácsadást.

Hogyan haladunk?

Első lépésben neked kell a kérdőíve(ke)t kitölteni, ami bizony azt igényli, hogy rá kell koncentrálni az eddigi szokásaidra, állapotodra, betegségedre. Amikor valamennyi anyag rendelkezésre áll, időpontot egyeztetünk a tanácsadásra. Ez történhet telefonon, illetve videó telefonon keresztelül. Ennek során kiértékelem a kérdőíve(ket), tanácsokat adok a változtatással kapcsolatban.

Mit kapsz a tanácsadás során?

  • Állapotfelmérés (részletes kérdőívvel)
  • Személyre szabott táplálkozási ajánlás fogyasztható és mellőzendő élelmiszerekkel (telefonos konzultáció)
  • Életmód tanácsok
  • Táplálékkiegészítő és vitamin ajánlás

Táplálkozási tanácsadás kizárólag termék/szolgáltatás megrendelőknek 50% kdvezménnyel!


Mik a további lépések?

Mi fog történni az űrlap kitöltését követően?

Kapsz egy visszaigazoló üzenetet a megadott email címedre. Kérlek, az üzenetet a spam és promóciós mappában is nézd meg! Javaslom, amennyiben megoldható, gmailes vagy hotmailes email címmel jelentkezz. Egyes szolgáltatók esetén bizonytalan az emailek célba érése (pl. citromail, upcmail stb.). A visszaigazoló üzenet tartalmazza a további lépéseket.

Fizetni megrendeléskor is tudsz, illetve át is utalhatod a díjat. Ezt követően küldöm el a kérdőív(ek)et, amikre szánd rá az időt és töltsd ki.

A tanácsadás formája lehet telefon vagy videó telefon (pl. Facebook messenger, Skype, Zoom stb.). A számodra megfelelő változatot egyeztetjük az űrlap kitöltését követően.

Hogyan fizethetsz?

Fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

– Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.

– Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezetett számlánkra a visszaigazolás alapján.

Mi történik a jelentkezést követően?

Emailben elküldöm a részletes állapotfelmérő kérdőívet. Erre érdemes rászánni az időt és alaposan kiölteni. Kiértékelésre kizárólag hiánytalanul kitöltött kérdőívek esetén van mód!

Sikeres kitöltést követően lehet időpontot egyeztetni a tanácsadásra, ami telefonon keresztül történik.

dr Kriston Ildikó

Tel: 06-30-190-7315

blog@kristonildiko.hu