Skip to content
06-30-190-7315 blog@kristonildiko.hu

Bemutatkozás

Dr Kriston Ildikó vagyok, én alapítottam az ArtHuman Központot. Eredetileg közgazdász és jogász vagyok, sok évet töltöttem multinacionális vállalatoknál, elsősorban pénzügyi területen. Munkámat alapvetően szerettem, viszont az életmódból (fokozott stressz, monitor előtti folyamatos munkavégzés hatásai) következő hatásokat egyre inkább tapasztaltam saját magamon is. Emiatt fogalmazódott meg bennem részben a váltás, részben az egészséges életmód, illetve annak közvetítési, továbbadási igénye.

Korábban (talán nem véletlenül!) tapasztalatot szereztem egy egészségügy területén tevékenykedő kisvállalkozásban, ami nagy hasznomra vált a váltás idején. Már akkor is, most pedig még inkább hiszek abban, hogy a mozgásszervi problémák egyre inkább jelen vannak életünkben és megfelelő szakmai háttérrel tudunk segíteni az embereknek a gyógyulásban!

Saját életemben megtapasztaltam, pl. egy külső-belső bokatörés esetén mennyit használ a megfelelő irányítással végzett torna, mely nagyon felgyorsította gyógyulásomat. Ekkor találkoztam először az esetleges lelki háttér problematikájával, ami elindított egy másik szakmai úton, elkezdtem foglalkozni a szomatikus tünetek (ezen belül a mozgásszervi betegségek) hátterével. Több pszichodráma csoportban tevékenykedtem, ismerkedtem az integrál pszichológia szemléletmódjával. Dr Buda László irányításával elvégeztem a szomatodráma tanfolyamot, ami kiválóan alkalmazható a hozzánk érkező kliensek kezelése során.

Az egészségnek három fontos pillére a mozgás, a lélek és a táplálkozás.

Az utóbbi, azaz a bevitt táplálékok fontossága mellett sem szabad elmennünk. Emiatt elvégeztem egy táplálkozási tanácsadó tanfolyamot is, ami alapján az anyagcsere és a hormontípus meghatározásával tudom segíteni az egészséges életmód, az alakformálás, a célirányos tálálkozás iránt elhivatottakat.

Célom a magas szintű szakmaiság képviselete, és ezen elv mentén állítottam össze csapatunkat, beleértve a konzervatív kezeléseket végző gyógytornász kollégáimat.

Meggyőződésem, hogy a mozgásszervi panaszok is úgy gyógyíthatók legjobban, ha mind fizikai, mind pedig lelki síkon kezeljük azokat!

dr Kriston Ildikó
Anyagcsere tipizálás – egészségtudatos táplálkozási tanácsadó
Jogász, Közgazdász
Szomatodráma vezető

Kriston Ildikó

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, táplálkozási tanácsadó és szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top