Skip to content
06-30-190-7315 blog@kristonildiko.hu

Kérhetsz tanácsadást saját magadnak, gyermekednek, ha fogyni szeretnél vagy egyszerűen csak egészségesebben élni. Esetleg elakadtál a korábbi étrendeddel vagy nem tudod mit, miért és hogyan fogyassz.

A tanácsadás során feltérképezzük a kliens életmódját, táplálkozási szokásait, célját, és ezt követően az egyéni szükségletek  figyelembe vételével személyre szabott javaslatokat állítunk össze a tápanyagellátás, a folyadékbevitel optimalizálása érdekében.

Összeállítjuk megfelelően, tudományos alapokon nyugvó elvek szerint a táplálkozásodat, nem kell saját magadon próbálgatni a különböző diétákat, étrendeket, étrend-kiegészítőket, amivel rengeteg kárt tud okozni a szervezetedben.

Eleged van a fogyókúrákból, mert azok csak ideig-óráig működnek és csak kizsigereled vele a tested? Jelentkezz és segítek neked személyre szabott Táplálkozási és életmód tanácsaimmal elérni a céljaidat

 

Milyen esetben érdemes hozzám fordulnod?

Mit nyerhetsz a tanácsadással?

Mit tartalmaz a tanácsadás?

motiváció

Hogyan indul a tanácsadás?

A táplálkozási tanácsadás részletes állapotfelméréssel indul. Ennek alapja a részletes kérdőív kitöltés. A kérdőív tartalmaz minden fontos adatot az állapottal, táplálkozási szokásokkal, egészséggel, betegséggel stb. kapcsolatban. Ennek alapos kitöltése alapozza meg a megfelelő tanácsadást. Magasabb csomagok esetén az anyagcsere típus meghatározáshoz külön kérdőív kitöltésére van szükség. A hormontípus megállapításához szintén írásos anyagot biztosítunk.

Mit jelent az anyagcseretípus meghatározása?

Az anyagcseretípus meghatározásának az alapja, hogy nem vagyunk egyformák: genetikai alapunknak, életvitelünknek köszönhetően különbözhetünk meg alap típusokat. Ebből kiindulva a tanácsadáson ezeket az egyéni jellemzőket térképezzük fel és ezekhez alakítjuk ki a legideálisabb táplálkozási- és életmódbeli ajánlást, amellyel szervezeted működését egyensúlyba hozhatjuk.

Mit jelent a hormontípus meghatározása?

Mindenkinél van egy olyan hormonmirigy, amely dominánsabb a többinél. Ez lehet agyalapi mirigy -, pajzsmirigy-, petefészek- vagy mellékvese. Kutatások során azt állapították meg, hogy bizonyos élelmiszerek fogyasztása során a mirigyek jobban el vannak látva vérrel és ez párhuzamosan azt eredményezte, hogy az emberek energiaszintje egy időre megemelkedett. Mivel ezek nagyon kellemes érzést adnak, hajlamosak vagyunk rá, hogy gyakran együk őket.

Hogyan tudok segíteni?

A táplálkozási tanácsadás részletes állapotfelméréssel indul. Ennek alapja a részletes kérdőív kitöltés. A kérdőív tartalmaz minden fontos adatot az állapottal, táplálkozási szokásokkal, egészséggel, betegséggel stb. kapcsolatban. Ennek alapos kitöltése alapozza meg a megfelelő tanácsadást. Magasabb csomagok esetén az anyagcsere típus meghatározáshoz külön kérdőív kitöltésére van szükség. A hormontípus megállapításához szintén írásos anyagot biztosítunk.

Hogyan haladunk?

Első lépésben neked kell a kérdőíve(ke)t kitölteni, ami bizony azt igényli, hogy rá kell koncentrálni az eddigi szokásaidra, állapotodra, betegségedre. Amikor valamennyi anyag rendelkezésre áll, időpontot egyeztetünk a tanácsadásra. Ez történhet telefonon, illetve videó telefonon keresztelül. Ennek során kiértékelem a kérdőíve(ket), tanácsokat adok a változtatással kapcsolatban. Amennyiben a csomagod tartalmazza, részletes írásbeli összefoglalót készítek a fogysztható és a kerülendő élelmiszerekről.

Mi mindent kaphatsz még?

Magasabb csomag választása esetén az alábbiakat is megkapod:
- 1 hetes mintaétrendet,
- diétás recepteket,
- személyre szabott edzéstervet.
- 1 havi előfizetés az Arthuman Gold gerinctorna csomagjához
Ezzel megkönnyítjük azt, hogy az elméletet gyakorlatba is át tudd ültetni.

[APT id=1328]

Válassz csomagot és jelentkezz most!

Mik a további lépések?

Mi fog történni az űrlap kitöltését követően?

Kapsz egy visszaigazoló üzenetet a megadott email címedre. Kérlek, az üzenetet a spam és promóciós mappában is nézd meg! Javaslom, amennyiben megoldható, gmailes vagy hotmailes email címmel jelentkezz. Egyes szolgáltatók esetén bizonytalan az emailek célba érése (pl. citromail, upcmail stb.). A visszaigazoló üzenet tartalmazza a további lépéseket.

Fizetni megrendeléskor is tudsz, illetve át is utalhatod a díjat. Ezt követően küldöm el a kérdőív(ek)et, amikre szánd rá az időt és töltsd ki.

tanácsadás formája lehet telefon vagy videó telefon (pl. Facebook messenger, Skype, Zoom stb.). A számodra megfelelő változatot egyeztetjük az űrlap kitöltését követően.

Hogyan fizethetsz?

Fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

– Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.

– Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezetett számlánkra a visszaigazolás alapján.

Paypal: saját paypal fiókkal vagy anélkül is fizethetsz bankkártyával a paypalon keresztül. 

 

Back To Top